Preview: Dieselparty @ Nemo

Partyscene Redactie | 30 oktober 2001
headlines



Stay young is de naam van het feest dat kledinggigant Diesel, 3 november zal geven in Nemo aan het Oosterdok 2 te Amsterdam.

Nemo (het oude New Metropolis) is de locatie voor een kledingrijk feest. Diesel zal binnen de ‘World of Fashion’ voor de 7e keer haar jaarlijks terugkerende event organiseren onder de noemer ‘Stay Young’. In vergelijking met vorig jaar zullen programmering en de grootte van de party er iets anders uit komen te zien. Zo zal dit jaar de Diesel-modeshow niet plaatsvinden en is de bezoekerscapaciteit van 4000 man gereduceerd tot 1250. Exclusiviteit moet er voor zorgen dat dit een goed feest wordt. Geheel in het thema van de avond zullen kunststukken ten toon worden gesteld.

Op muzikaal gebied staat ons een portie kwaliteit te wachten. Dj’s Marnix, Deep (FR) en lieveling Roog staan in de line-up. Één naam hebben we nog niet genoemd en dat is Jori Hulkonnen, de headliner van deze Diesel-avond. Met zijn vorig jaar verschenen album ‘When no one is watching, we are invisible’ zette de Fin zichzelf in een klap op de muzikale wereldkaart. Het album bevat een pakkende verzameling deep-house tracks met een Finse twist. Als hij net zo catchy, futuritisch en muzikaal draait als produceert, dan zou Hulkonnen wel eens de dj-verassing van het jaar kunnen worden.

Het grootste gedeelte van de kaarten is gereserveerd voor genodigden. Een beperkt aantal kaarten gaat in de losse verkoop. Houdt de site in de gaten want wij geven binnenkort exclusieve kaarten weg.

(toegevoegd:30-10-2001/12:57)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws