Partyreport: Chillnight grand opening @ Ministry of Dance

Partyscene Redactie | 30 oktober 2001
headlines




Een zaak van formaat; er kunnen dik 3500 mensen in! Bij Chillnight waren er wat minder, dus de onderste zaal van deze uitgaanstempel was zondagmorgen 28 oktober omgetoverd tot Chillnight residence. DJ José beet om precies 7 uur de spits af. En dat hebben we geweten! Wat een inzet van deze dj. Jos wist aan partyscene te vertellen: "Als je vak je passie is, dan doe je dit eigenlijk het liefste. Relaxte afterparty's, daar draai ik bijzonder graag. Als ik dan eenmaal bezig ben, wil ik ook doorgaan. Leuk publiek, een relaxte sfeer... wat wil je nog meer als dj?".
José werd om 10 uur even afgelost door Mike S, die op zijn eigen Crazyland een hele nacht op zijn benen had gestaan en op dat tijdstip goed moe was. De aflossing was daarom van korte duur en Jos pakte opnieuw zijn platen uit om het publiek volledig los te laten gaan. Melvin W heeft van half elf tot half twaalf een uitermate groovy set neergezet. Nog steeds had DJ José er geen genoeg van en pakte opnieuw over, tot groot genoegen van het publiek.
De opkomst was redelijk te noemen, de overgang naar de wintertijd was hier waarschijnlijk debet aan. Veel mensen hadden de oude tijd nog aangehouden, terwijl de organisatie de klok om 3 uur een uurtje had terug gezet.
Zoals we gewend zijn op een Chillnight was er weer ruim voldoende gratis fruit en had de organisatie een leuk aangeklede candy-tafel neergezet. Ook de kussens en matrassen ontbraken niet.
De Ministry of Dance leent zich bijzonder goed voor het concept van de Chillnight organisatie. De locatie is ruim, er is volop gratis parkeergelegenheid, de zaak is makkelijk te vinden langs de rijksweg A20 en het personeel is er vriendelijk.
De portiers waren streng doch rechtvaardig, mensen onder de 21 jaar werden resoluut geweigerd. Om 12:15 maakte José er een eind aan, tot grote teleurstelling van de nog aanwezige Chillers.
Wij denken dat er een flinke potentie zit in de combinatie van de locatie en de Chillnight organisatie. Chillnight wordt wekelijks gehouden van 7 tot 12 en iedere laatste zondag van de maand is er een Chillnight special die tot 14:00 uur duurt.

(toegevoegd:30-10-2001/11:14)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws