Paradox: ondanks magere opkomst nog feestelijk einde

Partyscene Redactie | 29 oktober 2001
headlines

Zowel de pakkende titel, lokatie als de line-up (oa. Marcella, Brian S., Erick E. en Michel de Hey) beloofde veel goeds. De lokatie was al eerder goed voor grootschalige feesten en leent zich bij uitstek voor spectaculaire aankleding.

De aankomst verliep boven verwachting soepel. Genoeg parkeerruimte, vlotte entree en plenty ruimte voor onze jassen. Dat is wel eens anders geweest in de studio’s! Al snel bleek dat 3 zalen dan ook een beetje te veel van het goede was. Alvredo en Erick E. draaiden nagenoeg voor lege zalen, en konden de vloer nauwelijks vullen. Rigoreuze maatregelen waren nodig om de sfeer erin te krijgen. Een zaal werd gesloten, en de set van Michel de Hey moest worden afgelast; het veld was onbespeelbaar.

In de Main Hall bleek Marcella alvast de toon te hebben gezet met haar opwarm-set. Opvolger Onions hield de groove vast en strooide zwoele latin-beats uit over de menigte. Inmiddels bleek dat de helft van de verwende Amsterdamse feestgangers reeds met de noorderzon was vertrokken.

Dus bleef over één zaal en één harde kern van gewillig hongerig party-publiek. Een afgeslankt, gezond bedrijf zou je zeggen. Kapiteins die ons de laatste uurtjes door de woelige baren moesten voeren waren Brian S. en Marcella als afsluiter. Dit bleek een succesvolle formule. Gretig genoot de menigte van de grooves van Brian S. Champagne vloeide rijkelijk op het VIP-terras, alwaar bleek dat champagne het libido ten goede komt. En ons geduld werd beloond met een fantastische afsluitings-set van Marcella. Fier nam ze plaats achter de decks, en kon eindelijk laten zien wat ze in huis heeft. Een van de meest funky sets die ik in tijden heb gehoord; zo dacht de menigte er klaarblijkelijk ook over.

Zo heeft Paradox uiteindelijk toch nog iets neer kunnen zetten waar het in de toekomst op kan voortbouwen. Een tweede editie in afgeslankte vorm zal ongetwijfeld succesvol worden.

Tekst: Jan Apers

(toegevoegd:29-10-2001/11:11)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws