Pay & Go Groove City @ Kart Expo, Brussel

Partyscene Redactie | 26 oktober 2001
headlines


De Brussels Kart Expo was vorig jaar toneel van Pay & Go Groove City. Het was mede door de authenticiteit qua muziek en sfeer een groot succes. Dj’s die toen draaiden waren o.a. Derrick May, Kevin Saunderson, Stacey Pullen en Roger Sanchez.Dit was nog maar een klein deel van een absolute top line-up.

Dit jaar staan er eveneens grote namen in de line-up. In elke hal zal een house-genre centraal staan. Vandaag zullen wij uit de techo-highway Adam Bayer uitlichten. De 25 jarige Adam is afkomstig uit Stockholm en heeft met zijn jonge leeftijd al velen hoogtepunten bereikt. Underworld’s remix van “Push Upstairs” en zijn eigen techno-platenlabel “Drumcode” zijn hier slechts enkelen van. Naast Drumcode heeft Beyer het label ‘Code Red’ opgezet dat inmiddels een aantal legendarische releases heeft opgeleverd. Helaas is Beyer gestopt met het uitbrengen van muziek via dit label. Afgelopen jaar trok hij de aandacht met zijn remix van het Ben Simms nummer ‘Remanipulator’. Een track die op geen enkele fatsoenlijke techno-compilatie ontbrak. Adam is zeker een publiekstrekker op Pay & Go Groove City. Blijf op de hoogte want de komende weken zullen wij naar 24 november toewerken door elke keer een andere top-dj in de schijnwerpers te zetten.

Pay & Go zal plaatsvinden op zaterdag 24 november van 20.00u tot 05.30 Plaats: de Brussels Kart Expo, Industriezone Gosset in Groot-Bijgaarden Tickets: 490 BEF in voorverkoop ( 12,15 euro ) 650 BEF aan de kassa ( 16,11 euro ) surf naar www.paygroovecity.be voor nog meer informatie.

(toegevoegd:26-10-2001/14.15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws