LUV DANCIN: LITTLE LOUIE VEGA (MAW) 5 hour dj-set.

Partyscene Redactie | 26 oktober 2001
headlinesDJ-producer Little Louie Vega zal, bijgestaan door live-muzikanten, een preview geven van het binnenkort te verschijnen MASTERS AT WORK-album 'Our time is coming'.
Er is al veel te doen geweest rond dit optreden, dat na de WTC-crisis van 11 september op losse schroeven kwam te staan. Daarom moest de oorspronkelijke opzet komen te vervallen: dj-producer Kenny Dope vond het onverantwoord om op dit moment transatlantisch te vliegen, en besloot af te zien van de tournee.
Zijn partner housemeester Little Louie Vega is echter wel bereid naar Europa te komen. Hij heeft zich omringd door een selecte groep muzikanten, onder wie Nuyorican Soul-gitarist Mike Cirincione en zangeressen Denise en Lynae (Harddrive). Met dit gezelschap zal de Newyorkse legende het publiek in een vijf uur durende dj-set voor het eerst laten kennismaken met een aantal nieuwe songs van 'Our time is coming'.
De muziek in de bovenzaal zal worden verzorgd door Bart Thimbles - die behalve als dj van warme, soulvolle house, ook bekend is als labelbaas van Therapy Records (Bastian, Praful).

LUV DANCIN is de derde keer dit jaar dat Little Louie Vega in Nederland achter de draaitafels staat. Eerder was hij met Masters At Work de headliner van de succesvolle Queensnight-party in de Amsterdam Studios. Vervolgens was hij afgelopen zomer een van de Amerikaanse troeven van het Islander-festival op Forteiland IJmuiden.

PARADISO, Amsterdam: LUV DANCIN
grote zaal: Little Louie Vega
VJ: Outoforder
kleine zaal: Bart Thimbles
aanvang 23.00-5.00
toegang: fl 50,- incl lidmaatschap
geen gastenlijst.

(toegevoegd:26-10-2001/13:55)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws