Loos gesloten.

Partyscene Redactie | 24 oktober 2001
headlines

Eerder meldde wij het bericht dat tijdens een trance-feest één van de bezoekers onwel werd.
De organisatie reageerde adequaat en liet netjes politie en ambulance komen. Dit incident vond plaats na 04.00uur terwijl het feest nog in volle gang was.

De organisatie van de locatie Loos had een vergunning om de ruimte voor feesten te verhuren tot een tijdstip van 04.00uur. Bij vele feestorganisaties was deze regel niet bekend. De organisatie van de Getaway was hier de dupe van en werd vlak voor het beginnen van hun feest ingelicht, terwijl de party tot laat na vieren door zou gaan. Het gevolg; om 04.00uur muziek uit en de deuren dicht.
De Getaway heeft alles in werking gezet om haar publiek vroeg te informeren en ze bijtijds in de Loos te krijgen. Dit is goed gelukt en het is uiteindelijk een succesvol feest geworden.
Een groot gedeelte van het publiek was niet op de hoogte van de situatie en stond letterlijk en figuurlijk voor een gesloten deur. Ondank alle onenigheid toonde het publiek begrip voor de situatie. De organisatie wil haar bezoekers hiervoor hartelijk bedanken.

Als goedmaker werd bekendgemaakt dat op 15 december aanstaande er een nieuwe editie van Gateway plaats zal vinden. De nieuwe omgeving voor dit evenement is voorlopig nog onbekend want de gemeente heeft vandaag bekend gemaakt dat de Loos voor onbepaalde tijd gesloten blijft. De Getaway is niet de enige gedupeerde. Alle andere geplande feesten voor deze locatie zijn ook afgelast. Bepaalde organisaties zullen bij de gemeente tot een overeenstemming proberen te komen voor een heropening.

(toegevoegd:24-10-2001/17.39)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws