Dj Danny Tenaglia zet zich in voor WTC slachtoffers

Partyscene Redactie | 24 oktober 2001
headlines


Tenaglia zamelt geld in dat bedoeld is voor de families van brandweermannen die gestationeerd waren in Ladder 8 tijdens de ramp. Brandweerkazernes hebben in Amerika ‘Ladder’ nummers. Ladder 8 was de kazerne die het dichtst bij WTC lag en waar de meeste slachtoffers gevallen zijn. Inmiddels heeft Tenaglia weer een drietal te winnen prijzen verzonnen, te winnen op zijn Halloween feest op woensdag 31 oktober in club VINYL, 349 West Broadway, New York:

1) Wie op zijn Halloween feest het meest bizarre kostuum draagt, mag samen met hem in zijn studio een track maken.
2) Wie op zijn feest een erg mooi kostuum draagt, mag maar liefst 50 juweeltjes uit zijn platenkoffers trekken, zowel oud als nieuw materiaal. Je kunt kiezen uit duizenden platen waaronder vele absolute spotters.
3) Wie op zijn Halloween feest gewoon een leuk kostuum draagt, mag met hem lekker uit eten, op zijn kosten uiteraard. Hij zal zelf een aantal winnaars uitkiezen.

Een mooi gebaar van deze top-dj, en wat een prijzen. Wie met een bekende Nederlandse vliegmaatschappij op 31 oktober voor bijna de helft van de prijs in een verschrikkelijk mooi kostuum naar New York vliegt en zorgt dat ‘ie club VINYL binnenkomt, kan voor relatief weinig geld 50 van de meest gezochte spotters-platen ter wereld uit Tenaglia’s collectie trekken. Moge de best geïnformeerde winnen, wat zal Danny balen…

(toegevoegd:24-10-2001/10:22)












Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws