Masters at Work stelt UK tour uit, Paradiso gig niet in gevaar

Partyscene Redactie | 23 oktober 2001
headlines


De optredens in de UK zouden plaatsvinden in Hammersmith’s Po Na Na op 2 november waarna ze de volgende dag op het Southport Weekender zouden staan. Het uitstel is ingegeven door De Situatie in Amerika. Kenny ‘Dope’ Gonzalez en ‘Little’ Louie Vega hebben er voor gekozen om op dit moment niet naar Groot Britannie te vliegen. Er wordt verwacht dat zij hun optredens uitstellen tot januari. De tour had een showcase moeten worden waarin de Masters nieuw werk ten gehore zouden brengen. De eerste single ‘Work’ van het nieuwe album ‘Our Time Is Comin’ komt 19 november uit via Tommy Boy records.
De 'Masters at Work zijn geboekt om op zondag 4 november in Nederland op te treden in Paradiso tijdens Luv Dancin’.
Moeten wij vrezen voor een afzegging?
Mike van Club Risk verklaart exclusief aan Partyscene: “Door de huidige wereldcrisis zijn er allerlei geruchten ontstaan rond de tour die Masters at Work "zouden" gaan doen ter promotie van hun nieuwe album.
Het evenement dat Club Risk en Kindred Spirit gaan organiseren op zondag 4 november aanstaande, had als opzet dat de Masters at Work (Little Louie Vega & Kenny Dope) en een aantal zangeressen en een gitarist een live-optreden geïntegreerd in de dj sets zouden doen. Dit blijft allemaal hetzelfde, behalve het feit dat Kenny Dope heeft besloten af te zien van zijn deelname aan de tour.
Little Louie Vega draait dus de hele avond en tijdens zijn dj set zullen zangeressen (Lynae van Harddrive, Denise (Work)) en een gitarist (Mike Ciro, NuyoricanSoul) hem ondersteunen. Ook zullen een aantal exclusieve tracks van het uit te komen album dan te horen zijn. Bart Thimbles verzorgt de muziek in de bovenzaal.”

(toegevoegd:23-10-2001/16:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws