Nieuwe housenight in de Waak

Partyscene Redactie | 10 oktober 2001
headlines


De Waakzaamheid is al jaren een begrip in de Nederlandse dancescene. Twee zaterdagavonden per maand staan helemaal in het teken van een nieuwe housenight: Jubilation met resident Mark van Dale. Er zal een ‘opzwepende mix van grooves, deep house, techno, progressive trance en classics’ ten gehore gebracht worden. Jubilation vindt elke tweede en derde zaterdag van de maand plaats. Zaterdag 13 oktober draait Mark een solo sessie, vocaal bijgestaan door mc Tomster.
Mark van Dale: "Het is de bedoeling om met deze clubavond terug te grijpen naar de Waak-avonden van weleer. Niet te moeilijk, geen uitersten. Mijn grote voorbeeld is de clubavond die dj Marcello vroeger op zondag in de It had. Er zijn ook een aantal vernieuwingen aan de Waak zoals het podium, de dj-booth en de ingang. Ook aan de aankleding wordt als vanouds aandacht besteed. Ik ga gewoon lekker solo draaien, dan kan ik een beetje opbouwen. Als het een succes wordt gaan we misschien voor elke week".
Toegang kost f 25,- en voor leden f22,50. Dames let op: als je voor twaalven voor de deur staat, mag je gratis naar binnen!

Voor de Jubilation avond op zaterdag 13 oktober zijn er 5 maal 2 kaarten beschikbaar. Jij kunt een van de gelukkigen zijn die deze kaarten wint als je antwoord geeft op de volgende vraag:

“Welke radiozender kun je op de Jubilation site beluisteren?”

Antwoorden hier

(toegevoegd: 10-10-2001/13:04)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws