Winnen: KREMLIN meets PETE TONG

Partyscene Redactie | 10 augustus 2001
headlines


Pete Tong – al meer dan acht jaar de host van de grensverleggende ‘Essential Selection’ show op BBC’s Radio 1 – zal zaterdag 13 oktober zijn opwachting maken op Kremlin. Pete Tong is veruit de meest geliefde dance DJ in de UK en hij wordt erg gewaardeerd door zijn collega’s. Hij heeft een essentiële rol gespeeld bij het restylen van BBC Radio 1. Nadat zijn ideeën goedgekeurd waren, verschenen DJ’s als Danny Rampling, Judge Jules en Carl Cox in de nieuwe programmering van Radio 1. ‘The Essential Selection’ is al jaren lang de meest populaire radio show in de UK onder het uitgaanspubliek. De show laat de luisteraars kennismaken met de allernieuwste platen, gast optredens van alle grote DJ’s in de wereld en exclusieve live mixen. Meer dan 12 miljoen mensen luisteren wekelijks naar Pete Tong’s radio show. De show van Pete Tong wordt op de Nederlandse radio uitgezonden door BNN en is elke zondag tussen zes en zeven uur ’s ochtends te beluisteren via radio 3FM – ideaal na een avondje stappen dus.
Na zijn succesvolle Nederlandse debuut eerder dit jaar op het Dance Valley Festival te Spaarnwoude, waar hij optrad in de tent die ook door Kremlin werd gehost, is hij 13 oktober terug in Nederland om het Nederlandse uitgaanspubliek voor de tweede maal een kijkje te geven is zijn platenkoffers, die vol zitten met de allerbeste platen uit de progressive stroming. Residents Emjay en Cross zullen Pete Tong deze avond vergezellen.

Geef antwoord op de volgende vraag:

"Afgelopen zomer heeft Kremlin haar activiteiten uitgebreid en is zij op tour geweest. Noem de drie locaties/plaatsen die Kremlin heeft aangedaan tijdens haar tour."

Mail het juiste antwoord en je volledige naam en adres naar: ons
De winnaars krijgen een bevestiging per email toegezonden en worden op de gastenlijst voor prijswinnaars gezet.

(toegevoegd:08-10-2001/14:31)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws