Winnen: EVE @ Cubic: Erick E invites Brian Tappert

Partyscene Redactie | 25 september 2001
headlines


Grote namen zoals David Morales, Deep Dish, Phats & Small, Junior Sanchez en Superfunk hebben de line-up van deze EVE al gesierd. Ook deze keer trekt de vaste club avond van Erick E weer grote namen. DJ/Producer Brian Tappert – eigenaar van het veel geprezen Soulfuric Records – zal zijn opwachting maken in Cubic.
In de loop der jaren heeft Soulfuric Records een groot aantal klassiekers geproduceerd, waaronder bijvoorbeeld “Love Don’t live” van Michael Proctor, “He’s The Joy” van Donna Allan, “Numero Uno” van de Cleptomaniacs en natuurlijk de mega-hit “I can't get enough” van Soulsearcher. Daarnaast maakt Brian Tappert deel uit van het hoog aangeschreven remix-duo Jazz-N-Groove Productions, dat op het moment werkt aan remixes voor “You Can’t Change Me” van Roger Sanchez.
Met grote regelmaat zijn de DJ kunsten van Brian Tappert te bewonderen in superclubs zoals Ministry of Sound (London), Pacha (Ibiza Town), M1 (Stuttgart), Bed (Sheffield) en Crobar (Chicago). Op 28 september is hij terug in de hoofdstad om het Nederlandse publiek voor de tweede maal te overspoelen met kwalitatief zeer hoogstaande uplifting U.S. housemusic. Dit exclusieve optreden mag je niet missen. Niemand minder dan DJ Roog zal vanaf 23:00 de zaal opwarmen voor Brian Tappert. Erick E zal uiteindelijk de avond in stijl afsluiten. Een kwalitatief hoogwaardige sound is dus wederom gegarandeerd. Nu de herfst er bijna aankomt, is EVE ‘the place to be’ om nog even na te genieten van die heerlijke zomerse klanken.

Jij kunt er bij zijn. Het enige wat je moet doen is een mail met je volledige naam en adres naar: info@partyscene.nlte sturen.

De eerste vijf krijgen een bevestiging per email toegezonden en worden op de gastenlijst gezet.

(toegevoegd:25-09-2001/13:11)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws