Vooruitblik programmering club «O»

Partyscene Redactie | 24 september 2001
headlinesDe septembermaand is al bijzonder geweest met evenementen als Tiësto solo, The «O» Trophy DJ Contest en optredens van Ferry Corsten, Tom Harding en vele andere topdeejays. Tot het einde van het jaar staan echter nog veel meer bijzondere gasten op de planning. Zo zal Tom Harding samen met het legendarische engelse producersduo Xpress 2 op 6 oktober «O» Arnhem aandoen. Partyscene zal hiervoor kaarten op de site weggeven. Overigens staat Tom Harding de dag ervoor in «O» Den Haag tijdens ‘Hard House Mania’. De hardhouse stroming begint met de dag aan populariteit te winnen! Daarom zijn we dan ook bijzonder blij vanaf december de welbekende ‘HQ evenementen’ te mogen verwelkomen in «O» Dance Theatre Den Haag. Het eerste HQ feest vindt plaats op vrijdag 14 december.
Mauro Picotto komt op 20 oktober. Deze succesvolle Italiaan heeft te kennen gegeven niet meer in clubs te willen optreden. Voor «O» maakt hij een uitzondering.
Op zaterdag 10 november presenteert «O» een nieuwe uitgaansavond in Nederland: CAPITAL. Een evenement dat in samenwerking met Full Circle (van o.a. dj Stef – voorheen “Earth”) landelijk wordt gepresenteerd en grote internationale deejays naar Nederland zal halen. Op de “Capital” avond zullen dj Stef en Remy de avond completeren.
De klapper op de welbekende vuurpijl van de «O» programmering zal echter het tweede optreden van - naar velen zeggen - 's werelds beste DJ, Carl Cox zijn. «O» Dance Theatre is bijzonder gelukkig met de komst van Carl Cox omdat het een schier onmogelijke opgave is om Carl Cox nog te boeken. Zaterdag 8 december zal «O» Dance Theatre trillen op haar grondvesten! Hou «O» in de gaten dus.

(toegevoegd:24-09-2001/10:28)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws