Partyreport: Sugar Rush @ Escape

Partyscene Redactie | 21 september 2001
headlines
Met de eigenlijke verwachting een rustige clubavond aan te treffen, begaven we ons op uitnodiging van Roog naar de Escape. De donderdagnachten zijn eigenlijk een beetje achter gebleven de laatste tijd, maar dat is verleden tijd.
Om half één was het al lekker druk in de Escape, die voor deze wekelijkse clubavond niet bijzonder was gedecoreerd. Maar dat is ook niet nodig bleek. Nog voor de klok half twee aanwees was de Amsterdamse uitgaanstempel compleet gevuld.
De dosis party people was van een bijzonder grote proportie en dat kwam de nacht absoluut ten goede.
Zoals we van Roog gewend zijn draaide hij een goed afwisselende set en wist hij iedereen in beweging te houden, stilstaan was onmogelijk. Zonder danseressen of special acts, want dat is niet nodig als de sfeer goed is en de muziek onweerstaanbaar. Marcella schaarde zich om een uur of half drie ook nog een half uur achter de tafels en wist de sfeer als een vakkundig dj goed vast te houden. De sfeer werd beter en beter.
Op het podium achter de dj was het inmiddels compleet vol, net zoals in de rest van de Escape.
Marcella werd opgevolgd door Brian S, die een aantal bijzondere white-labels ten gehore bracht. Hij dreigde om half vier om te stoppen door het volume naar nul te draaien, zonder goedkeuring van het aanwezige publiek, die dit ook luidkeels en fluitend lieten horen.
Rush is voor de feestbeesten onder ons een absolute aanrader. Wij hebben sinds tijden niet meer zo’n ontspannen feest meegemaakt. Gelukkig staat er elke donderdag een Rush gepland in het Amsterdamse. Zorg dat je er snel een keertje bij bent, als je het niet hebt meegemaakt mis je namelijk wat.

(toegevoegd:21-09-2001/12:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws