Extrema Rewind, pas op de plaats

Partyscene Redactie | 19 september 2001
headlines



Sander, een van de drijvende krachten achter Extrema, licht desgevraagd toe: “We willen met Rewind niet alleen terugkijken op de afgelopen zomer, maar ook als organisatie even rustig bekijken wat we de afgelopen jaren hebben gedaan.”
Daarom zal Rewind een bonte verzameling worden van alles waar Extrema voor staat. Van tevoren kan genoten worden van kunst. Champagne, fruit en een koud buffet zal de avond inluiden. De sounds beginnen rustig met deep-house en zullen in de loop van de avond eindigen in minimale techno. Eigenlijk wil Rewind het Extrema gevoel volledig uitbuiten. Niet het gejaagde partygedoe waar zomaar een blik dj’s wordt opengetrokken, maar de intimiteit van van Liefde en Respect waar Extrema omheen is gebouwd.
Sander van Extrema: “Zeker in deze tijden kun je er wel weer de zoveelste line-up tegenaan gooien. Maar wij willen een FEEST geven.”
Rewind vind 6 oktober plaats in het Beursgebouw in Eindhoven. Het feest duurt van 21.00 uur tot 07.00 uur. Kaartjes kosten fl. 67,50 in de voorverkoop en fl. 85,- aan de deur. De artiesten die komen draaien zijn o.a. 100% Isis, Secret Cinema (live), Remy, Dave Clarke en Lady Aida. In de tweede zaal draaien onder meer Victor Coral, Marysol en Robob. Wie wil meedoen aan de Art Contest kan mee informatie vinden op de website van Extrema.

(toegevoegd:19-09-2001/13:21)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws