Preview: D.Nite @ Ahoy

Partyscene Redactie | 19 september 2001
headlinesD.Nite is een high end dance event dat wordt gekenmerkt door een uitgebalanceerde mix van live-optredens, DJ-sets, fashion, smaakvol decorum en uitzinnig publiek. Het evenement wordt georganiseerd door Mojo en Nighttown. Dit jaar zullen in de grote zaal Benny Rodriguez, Soulvation, Remy, Laurent Garnier, Michel de Hey en Cajmere staan. De kleine zaal wordt bevolkt door Martin Morales,
Llorca, Osunlade, DJ Deep, EDC.
Een line-up om je vingers bij af te likken dus. Met als voornaamste uitschieter het aangekondigde live optreden van de franse house koning Laurent Garnier. Van hem werd enkele maanden geleden nog bekend dat hij niet langer zou optreden vanwege een verregaande oorontsteking. Bij wijze van grote uitzondering zal Garnier toch komen optreden op D.Nite.
Voorafgaand aan D.Nite zal aanstaande vrijdag een exclusieve halfuurs set gedraait worden door een van de D.Nite dj's. Of dj Remy of Llorca zal te gast zijn in het radioprogramma van Isabelle op radio 3. Hou ons overigens in de gaten. Volgende week geven we kaarten weg voor D.Nite.

(toegevoegd:19-09-2001/12:24)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws