Partyreport: Restyled @ Escape

Partyscene Redactie | 18 september 2001
headlines



Over het algemeen gesproken zijn de vrijdagavonden in Nederland partyland een stuk minder druk bezet dan de zaterdagen.
Bij binnenkomst in de Escape bleek echter al snel dat de betere party's ook op vrijdagavond gegeven kunnen worden. Daar waar de Escape normaal voor 40 tot 50% gevuld is met toeristen, was het vrijdag al tegen twaalven met meer dan de helft bezet door party people.
Om half één startte 2 O'clock "Luna" Ron met een stevige en goed dansbare set. Hij wist de dansvloer goed vol te krijgen. Het publiek kwam nog steeds binnen en inmiddels was de Escape boven verwachting gevuld. Natuurlijk waren er veel speciaal voor Mark van Dale gekomen die, net terug van Ibiza, om half drie de draaitafels overnam van 2 O'Clock Ron.
Mark wist een goed opbouwende set neer te zetten en wist het publiek al fluitend en gillend tot een goed hoogtepunt te brengen, geflankeerd door zijn rechterhand, MC Paul T en de schaars
geklede danseressen van Esmee's entertainment. V8 was er ook aanwezig om opnames te maken voor hun programma Axe Nightguide, wat elke donderdagavond op de zender te bewonderen is. Aanstaande donderdag zullen de opnames van Mark van Dale's "Restyled" op de buis schitteren. Om vijf uur was het feest ten einde, naar de mening van veel bezoekers eigenlijk veel te vroeg.

(toegevoegd:18-09-2001/10:27)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws