Party review: Eastbase @ Club Mecca, Praag

Partyscene Redactie | 14 september 2001
headlines





Op deze regenachtige zevende september vond in Club Mecca in Praag een Japanse thema-avond plaats. De ontvangst bij de deur werd zeer aangenaam verzorgd door geisha’s die je een hoofdband met Japanse vlag als entreebewijs gaven.
Eenmaal binnen viel ik van de ene verbazing in de andere: ontzettend goed verzorgd 60’s-70’s retro meubilair in de kleuren wit en oranje van een hipheid die hier in Praag tamelijk ongebruikelijk is.

De club geeft de indruk erg vooruitstrevend te zijn wat betreft het bijhouden van de ontwikkelingen in West-Europa en dat is ook te merken aan de dj’s die ze hier te gast hebben.
Deze avond kwam Miles Hollway (Paperecordings) op bezoek. Hij is met Elliot Eastwick een van de belangrijkste figuren uit Manchesters housescene, resident dj van Robodisco en draaide naast mensen als David Morales, Denny Tenaglia en Todd Terry. Dit beloofde dus een avondje goeie house oude stijl te worden.

Hollway was uitgenodigd door mensen van de Tsjechische organisatie Eastbase, die vertegenwoordigd werd door de dj’s Tvyks, Dys-Martin en Javas. Visuals in mangastijl werden verzorgd door VJ Kermes van de Loox VJ crew.

Club Mecca heeft twee verdiepingen, eentje op de begane grond en een kelder geheten “C-Lounge”. De dansvloer, die achter de voorzaal ligt, is voorzien van een perfecte licht- en geluidsinstallatie met aan weerszijden een bar en een VIP gedeelte.

Kijk voor het volledige verslag van deze avond bij party reports

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws