DJ Cafe Sol viert tweejarig bestaan

Partyscene Redactie | 9 mei 2001
headlines


SOL was de naam. Komend weekend wordt dit gevierd. Van donderdag tot en met zondag is het feest in SOL. Waar ooit aan trekharmonica’s werd getrokken, draaien nu ieder weekend veelbelovende en gearriveerde dj’s. Donderdag zal in SOL, waar na verluid ook radio dj Jeroen van Inkel een belang in heeft, de vierdaagse viering van start gaan met Zoë Noa & Nigel. Op vrijdag is er een officieële presentatie van de 1e dubbel cd
gemixt door residents Robert Feelgood & Rob Boskamp. De speciale gast van de avond is Ronald Molendijk. Zaterdag gaat het los met aanstormend talent Benny Rodrigues en Jayh Samson & Rishi Bass. En op zondag komt het klapstuk; een dinner and dance met (daar hebben we ‘m weer) Jeroen van Inkel, Silveer, Astrid, Will-E en meer.
De zondag is helaas voor jullie alleen op uitnodiging te bezoeken. Heb je zo’n uitnodiging dan moet je wel in het wot komen. Dat is geen Sensation na-aperij, tijdens de opening twee jaar geleden werd ook iedereen verzocht louter witte kledingstukken aan te trekken. Daarmee is Sol nu al een traditie.

(toegevoegd:05-09-2001/11:32)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws