Glamorama; glamour en luxe met een knipoog

Partyscene Redactie | 15 augustus 2001
headlinesGlamorama is de titel van het gelijknamige boek van de Amerikaanse auteur Bret Easton Ellis over een fotomodel/icoon/clubpromoter die tussen een bende bloedmooie terroristen verzeild raakt. En het is ook de inspiratiebron voor een nieuw partyconcept dat binnenkort in Amsterdam gelanceerd wordt.
Het eerste feest zal vrijdag 19 oktober plaatsvinden. Glamorama wil zich onderscheiden door uitdagende thema’s, bijpassende decors en dj’s met een groovy, soulful houserepertoire. Naast klasse en stijl wil Glamorama haar thema’s ook met een vette knipoog behandelen.
‘Glamorama meets The Betty Ford Kliniek’ is het thema van het openingsfeest. In de rest van de serie zullen thema’s als ‘GLAMORAMA meets The Cannes Film Festival’, ‘GLAMORAMA meets The Buddha Bar Paris’, ‘GLAMORAMA meets Club Lotus New York’, ‘GLAMORAMA meets Hotel Costes Paris’ en ‘GLAMORAMA meets St. Tropez’ volgen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij een aantal geslecteerde restaurants en kledingzaken. De rest van het tipje van deze sluier zullen we binnenkort oplichten.

(toegevoegd:15-08-2001/11:09)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws