Miss Bunty zet boel op stelten

Partyscene Redactie | 8 juli 2001
headlines


Zodoende mocht ik Twister-M, niet lokale verslaggever ter plekke, de
honneurs waarnemen. Nee, een gastenlijst zat er weer eens niet in. Het
advies van Jack luidde: "Graaf je maar een paar dagen van tevoren in op het terrein".
Adviezen zijn er om in de wind te slaan dus toog ik zaterdagochtend vol goede moed richting Spaarnwoude. Het was een drukke bedoening in en rond Spaarnwoude, Ruigoord vierde feest en ook de jaarlijkse Mokumse snelwandelwedstrijd "de Almere-tot-Almere loop" was bezig.
Vanaf Amsterdam West was het al een drukte van belang, duizenden
enthousiaste jongeren vierden daar al hun feestje op weg naar het festival. Het leek wel een autoloze zaterdag! Het bleek dat de campagne: "Rij nuchter naar House" goed was aangeslagen onder de festivalgangers. Het was even dringen bij de kassa's, tevens stempelpunt voor de snelwandelaars, maar voordelen zoals EHBO posten en dopingcontroles hadden toch de doorslag gegeven om van elkaars faciliteiten gebruik te maken. Mede het gerucht dat alle verkochte kaarten voor het afgelaste Beach-Bop van die zondag omgeruild konden worden voor Dance-Valley tickets deed de drukte nog eens extra toenemen.

Verdere geruchten:

In heel Amsterdam was daags van tevoren geen enkel topje of andersoortige bedekking van borstpartij meer te verkrijgen!

De plastic flesjes Smirnoff-ice bleken onder de invloed van de vele
tegenstrijdige Beats hun vorm te verliezen, verkoop werd om 17 uur al
gestaakt!

Van alles was uit de kast getrokken om het weer een groot feest te laten zijn. Zelfs "Big Brother" Ruud stond mee te swingen in "The Need For Speed" bij Mijnheer Van Bellen.

Het hoogtepunt van de dag was toch wel het optreden van Miss Bunty in de Vip-tent. Tijdens het eerste nummer liepen de gemoederen al zo hoog op dat al snel het aanwezige meubulair gebruikt werd om wat ruimte te scheppen in het gedrang.

Na een kleine onderbreking kon Miss Bunty weer verder met haar show en
zorgde ze met haar magistrale vocalen ervoor dat het optreden uiteindelijk uitliep in een knallend einde. Tja sommige mensen nemen de Country Look iets al te letterlijk.....

Al met al weer een gezellige dag. Sommige jongeren namen de "Rij nuchter naar House" campagne iets al te serieus door al lopend over de snelwegen huiswaarts te keren. Maar dit alles mocht de pret niet drukken.

Twister-M

(toegevoegd: 07-08-2001/12:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws