Uniek dance festival op forteiland IJmuiden

Partyscene Redactie | 8 maart 2001
headlines


En niet de meeste geringe namen. Naast de van MASTERS AT WORK bekende Newyorkse dj 'LITTLE' LOUIE VEGA, KERRI CHANDLER, IAN POOLEY staan ook Amsterdamse dj-sterren als Roog, Eric de Man, Cassie 6 en KC The Funkaholic.
Naast het openluchtpodium is er een tweede (US garage/deep house) dansvloer in het op het eiland gelegen fort, met dj's Van Bellen en Johnson. De catering wordt verzorgd door het toonaangevende Amsterdamse lounge-restaurant Supperclub. De ISLANDER is een initiatief van organisatiebureaus De Rebellenclub en CLUB RISK - de laatste bekend van wekelijkse party's in club More (Amsterdam) en Winkel van Sinkel (Utrecht), en grote evenementen als en - zoals de recente Queensnightparty in de Amsterdam Studio's met MASTERS AT WORK.
Het dance-festival op Forteiland IJmuiden gaat verder waar dit fantastische feest in Amsterdam Studio's was gebleven, met een al even sterk programma, en eenzelfde muzikale koers: deep house en funky grooves, die op dit moment de toon zetten in clubs over de hele wereld. Minstens zo bijzonder als de line up van het festival, met enkele van de grootste dj-namen van dit moment, is de fascinerende lokatie: het in de monding van het Noordzeekanaal gelegen, in het duinlandschap ingegraven forteiland IJmuiden. Eind vorige eeuw gebouwd als een vooruitgeschoven verdedigingspost van de Stelling van Amsterdam, bevindt het eiland zich op slechts vijf minuten varen van de vaste wal.
Kaartjes voor de ISLANDER kosten fl 65,- (transport vanaf het afvaartpunt aan de Seinpostweg in IJmuiden naar het eiland inbegrepen).

(toegevoegd:03-08-2001/12:25)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws