Partyreport: Club Eve @ Marcanti

Partyscene Redactie | 8 januari 2001
headlines



Bij aankomst was er geen sprake van een lange rij voor de ingang. Binnenkomen ging allemaal heel vlotjes en men werd verrast met en hal vol blauwe EVE- ballonnen met daarop de line-up voor de volgende maand.

Rond een uur of 00.00 was het nog erg rustig in Marcanti.
De mensen die aanwezig waren werden door het dynamische duo Erick E. en Roog aan het dansen gezet. De heren draaiden lekkere klanken en wisselden elkaar na elk plaatje af.

Klokslag 01.00u stond daar een ander persoon achter de decks. Aan de sound te horen was het één van de twee uit Frankrijk. Mo leverde een typisch Franse sound. Vrolijke melodieën en vooral veel gefilterde geluidseffecten zoals we die o.a. van Daft Punk kennen.

Wel leuk om weer eens te horen maar Mo zijn plaatjes misten net die elementen die de mensen naar climaxen moest lijden.
De zaal werd voller en voller en na en uur te hebben gegrooved op Mo´s set was het de beurt aan Greg. Hij ging wat deeper en draaide totaal anders dan zijn voorganger. Het publiek werd in dit uurtje verwend met veel afwisselende latino beats, percussies en climaxen. Op de dansvloer verschenen over sensueel dansende vrouwen en aan reactie te horen deed Greg het beter. Het feestje kon nu echt beginnen. Toen men eindelijk in de stemming begon te raken was het weer tijd voor een dj-wissel. Saeed en Palash. Hun draaistijl was lekker, nog een tikkeltje deeper en harder.

Tekst: Cleon Macnack

(toegevoegd:01-08-2001/10:47)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws