Partyreport: Deep @ Mezzo, Eindhoven

Partyscene Redactie | 31 juli 2001
headlines




Deep heeft normaal als doel alle aspecten van een feest met kwaliteit te benaderen. De voorgaande edities waren een bewijs ervan, men stond te swingen en te genieten. Er was veel zorg besteed aan het decor en er liepen obers rond met eten. Deze keer was het een verkorte versie van Deep. Het decor was simpel, geen obers met eten en geen extra’s.
Ik was zaterdag na afloop dan ook een beetje in de war. Het weer buiten was heet, het weer binnen was heet, maar de muziek was een beetje lauw. Bass Galore had er denk ik niet zo veel zin in.
De laatste keer dat ik ze zag, was in de Effenaar en druppelde het zweet van het plafond. Het was wel gezellig in de Mezzo, het publiek danste, maar ik miste de passie van Bass Galore. Na een paar uurtjes werd het erg saai voor mij en besloot ik verfrissing te vinden.
Verveeld ben ik tegen half drie Eindhoven ingelopen om wat vertier te zoeken, iets wat ook niet lukte. De Effenaar bood geen soelaas, oude platen en weinig publiek. Dan maar terug naar de Mezzo, drie kwartier waren inmiddels verstreken.
Ik weet niet wat er in die 45 minuten is gebeurd, maar toen ik de Mezzo binnenkwam spetterde het op de dansvloer. Bass Galore had de betekenis van het feest Deep weer even naam gegeven. Fijne diepe dansbare plaatjes maakten het publiek enthousiast en deze reporter verbaasd. Remco, de organisator, vertelde me dat in september het feest weer op volle toeren zou draaien. Nog twee maanden komkommers eten dan maar.

(toegevoegd: 13-07-2001/13:40)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws