Christenen bidden voor zondig Ibiza

Partyscene Redactie | 24 juli 2001
headlinesDe groep enthousiaste Christenen hebben bij aankomst op Ibiza direct een ongebruikte winkel in San Antonio betrokken. Ze versierden de winkel met sluiers en banners om ruchtbaarheid te geven aan hun project. Organisator James Bullock zegt een 26 sterk team te hebben om de kracht van God over te dragen op de partypeople in Ibiza. De Christenen gaan de straat op om hun gebed aan te bieden aan omstanders en ook de nachtclubs worden aangedaan. De boodschap van God op een housebeat, waarom niet?
Bullock heeft juist Ibiza uitgekozen omdat het eiland volgens hem op het hoogtepunt van de jongerencultuur zit. Zo kan zijn groep aan de meeste mensen tegelijk hulp bieden. Bullock gelooft dat de aanwezigheid van zijn ‘24-7 gebedsgroep’ zeker zin heeft. Hij claimt dat ze inmiddels al een pijnlijke knie en een ingegroeide teennagel hebben genezen door middel van gebed.
Ook de Guardia Civil is blij met de Christenen, volgens Bullock. Er schijnen minder drugs en drank gerelateerde ongevallen te zijn geweest. Wat de Ibiza-gangers van deze kruistocht vinden, doet blijkbaar niet ter zake. Een EHBO-kit hoeft in ieder geval niet meer meegenomen te worden...

(toegevoegd: 24-07-2001/10:47)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws