Partyscene & Dance magazine @ Extrema; een terugblik

Partyscene Redactie | 23 juli 2001
headlines


Na een vroege autorit vanuit Amsterdam naar Eindhoven verzamelen alle medewerkers van de gelegenheidsalliantie Dancemagazine/Partyscene zich bij de ingang van het Extrema festival. Inmiddels zijn we niet de eersten die arriveren bij recreatieterrein Aquabest. De parkeerplaatsen rond het terrein stromen langzaam vol met wild uitgedoste partygangers, sommigen komen op de fiets.
Als we de tijdelijke redactieruimte binnenkomen, een cafetaria, blijkt dat we vanuit hier uitkijken op een nabijgelegen kinderparadijs. De partygangers van de toekomst houden zich, zo te zien, nog voornamelijk bezig met de glijbaan. Na de installatie van alle laptops en internetverbindingen worden de reporters van die dag geïnformeerd over de dj’s sets die ze zullen gaan verslaan, wie er geïnterviewd wordt en wanneer ze hun stukjes moeten inleveren. Daarna gaat iedereen op pad.

Wanneer de eerste shift terugkeert is het duidelijk dat deze editie van Extrema een succes gaat worden. Het waardeloze weer van de ochtend waait over en de zon breekt langzaam door. Bij het hoofdpodium wordt al flink gedanst en ook de andere vier area’s raken steeds voller.
De sfeer is gemoedelijk. In tegenstelling tot de randstad zijn de ellebogen minder puntig en doen mensen nog een stap opzij om elkaar voor te laten gaan.
Op de tijdelijke redactie stroomt ondertussen de berichtgeving binnen. De hectiek is net niet onoverzichtelijk. Tientallen foto’s moeten worden geselecteerd, reporters verdringen zich bij de computers om razendsnel hun stukjes te schrijven. Dankzij de totale inzet van iedereen wordt de eerste live verslaggeving van Extrema via de sites van dancemagazine en partyscene een groot succes. Hierbij dan ook onze GROTE DANK aan alle medewerkers. Op naar 4 augustus, waar we op Dance Valley dit kunstje mogen gaan herhalen.

Als jullie nog meer foto’s willen zien van deze geslaagde, zesde editie van Extrema, the Festival, kijk dan in de Pop-Up van deze site.

(toegevoegd: 23-07-2001/11:03)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws