Winnen: HONG KONG LEGENDS

Partyscene Redactie | 19 juli 2001
headlines



Wlke maand brengt het nieuwe dvd-label Hong Kong Legends de meest spectaculaire films uit die de voormalige Britse kroonkolonie rijk is. Films met Bruce Lee, Jackie Chan en de ster uit Crouching Tiger Hidden Dragon, Chow Yun-Fat maar ook Jet Li die definitief doorbrak met de kaskraker Romeo Must Die. Deze maand heeft PartyScene de volgende titels te vergeven.
Way of the Dragon met Bruce Lee, de enige film die hij zelf regisseerde. In deze film een spectaculair gevecht tussen Lee en zevenvoudig wereldkampioen Chuck Norris. Een waanzinnig gevecht op leven en dood gefilmd in het Coliseum in Rome.
Verder Once Upon a Time in China II met Jet Li waarin de martial-arts superster in de huid kruipt van de legendarische volksheld Wong Fei Hung. Een Chinese Robin Hood. Miracles met Jackie Chan is wat we van de grote-kleine man kunnen verwachten. Dynamische gevechten, krankzinnige stunts en vooral veel humor.Win één van deze titels tezamen met een Hong Kong Legends t-shirt en mousepad. Beantwoord hiervoor de volgende vraag en stuur je antwoord naar Partyscene

Wat was de titel van Jet Li’s Amerikaanse debuutfilm?

(Dit prijzenpakket wordt ter beschikking gesteld door Dutch Filmworks)

(toegevoegd: 19-07-2001/13:47)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws