Michiel's New York stories

Partyscene Redactie | 19 juli 2001
headlines

Afgelopen vrijdag na een BBQ op het balkon richting een van de vier Merschant's bars, een keten met een goed uitziend restaurant, lounge en een relaxte bar. Na een drankje op het terras werden we opgebeld of we mee wilden na de Spa en of we er binnen 20 minuten konden zijn. Wij de straat op en hand uitgestoken om een taxi te stoppen, stopt er een megalange witte limousine die vraagt of we mee willen. Voor $25 kon hij ons naar de Spa brengen en dit moet je natuurlijk een keer meemaken. In de limo stond voor onze verrassing een grote fles Whiskey waar we dan maar ok meteen mee zijn begonnen. Na 3 hele snelle Whiskeys kwamen we bij de Spa aan waar het aankomen in een Limousine ook niet vreemd is. De Spa is een club met 2 ruimtes, 1 grote zaal met allerlei soorten muziek (80's,R & B en Hip Hop), de andere helemaal witte zaal is House. Verder is het een zeer trendy, classy, sexy club met een hoog posh gehalte. Dus mensen die graag laten zien dat ze geld hebben, veel fotomodellen, een bewaakt vip gedeelte om de 2 dansvloeren heen waar tafels gehuurd kunnen worden en waar de champagne rijkelijk vloeit.
De eerste bekende die we hier tegenkwamen was Edgar Davids die gepaard met 2 fotomodellen even een kijkje kwam nemen. Aangezien Edgar het in Europa blijkbaar heeft geschoten kwam hij maar even in New York feesten.
Iets later stonden we aan de rand van de dansvloer naar een stelletje op de bank te kijken die het gezien hun sexuele handelingen erg naar hun zin hadden. In een club als Spa kan dit wel, niemand keek er raar van op en de sexy sfeer die er rond hangt hielp goed mee.
Na wat meer drank en het zien van erg mooie dansende vrouwen viel me dat ene meisje omringd door al die jongens niet echt op. Toen we richting de uitgang liepen vertelde een vriend tegen me dat het Britney Spears was. En eindelijk wist ik weer waar ik er van kende. En die gasten waren d'r bodyguards....

Een gekke maar leuke avond in de Spa waar je niet te vaak moet komen omdat je na een tijdje het patsen wel gezien hebt maar zeker de moeite waard is om een keer naar binnen te gaan.
Donderdag naar Dave angel in de Centro Fly...

Michiel.

(toegevoegd: 19-07-2001/13:25)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws