Reacties in het forum op de stelling

Partyscene Redactie | 19 juli 2001
headlines


Hierbij een selectie van de reacties die je in het forum ook terug kan vinden.


Joost:

Zeker eens met deze stelling. Wie zit er nu te wachten op een festival waar je een uur nodig hebt om aan de andere kant te komen van het terrein waar je een dj wil zien om vervolgens weer een uur terug te lopen voor een volgende optreden. Commercialisering is goed, maar dit is gewoon niet leuk meer. Geef mij maar de grootte van Dancevalley '97, of de Extrema festivals van nu.

Strandbal:

Ik komt niet echt naar dancevalley om 1 bepaalde dj te horen.
of om te rennen van tent naar tent om maar die ene dj te horen draaien. Het gaat meer om het geheel. De leuke sfeer. Dus wat maakt het nou uit dat er 150 dj's komen? volgend jaar 200?

Wilfred Sebregts:

Dance valley is een organisatie die begrijpt waar het om draait. De muziek. Vandaar ook dat ze elk jaar met een droom van een line up komen. Kost wat maar dan heb je ook wat. Dit in tegenstelling tot id$t.
Het is erg groot zodat je niet alles kunt zien, maar er kunnen zo wel veel mensen naar dit fantastische feest. (vraag maar naar ieders favoriete feest, 90% zal DV zeggen).
Veel DJ's zodat ieder wel een favoriet heeft en niet telkens een tent volgepropt zit, maar mooi verdeeld (vaak).

Zoals je kan lezen, de reacties zijn verdeeld. Laat jouw mening horen in het forum. Partyscene zal overigens de hele dag verslag doen van de dag.

(toegevoegd:19-07-2001/12:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws