Speedfreax op het 'over het IJ' festival

Partyscene Redactie | 19 juli 2001
headlines



Speedfreax en het ‘over het IJ’ festival presenteren ‘Taking care of Business’. Zaterdag 28 juli is het zover, en Speedfreax heeft zijn beste DJ’s uit de stal gehaald. Met de resident Speedfreax DJ’s, zo staan Groovemaster Johnson, Vanbellen, The Discotwins, MC Bunty en MC Vin-E op het programma. De Teutonics draaien op de veerboot. Maar Speedfreax zou Speedfreax niet zijn als er niet veel meer was, zo doet Frans Piek iets met ballet en Erwin Olaf doet creatief met Pepe jeans. Kaarten kosten overigens fl. 47,50, de dresscode is 50’s , 60’s, 70’s, Honolulu, Memphis en Las Vegas.
Partyscene geeft kaarten weg, geef antwoord op de volgende vraag en wie weet sta jij op zaterdag 28 juli wel in het fantasy ballet met Frans Piek.

“ WAAR IS ELVIS GEBOREN?”
Reacties:hier


Zaterdag 21 juli komt Earth overigens naar het IJ met 'Het Witte Vuur', een feest in het teken van de auto. Per, Sander Kleinenberg en Danny Howells zullen voor de echte Earth-sound zorgen Op 4 augustus is Paradisco aan de beurt met een rollerdisco en op 11 augustus komt Pizazz! met zijn eigen groovy Chigago-sound.

Centraal op de NDSM-werf is het Heldenplein, een podium waar de bezoekers een ode brengen aan hun held. Tijdens het festival is er keuze uit maar liefst vier voorstellingen. De bekende theatergroep Dogtroep geeft een voostelling 'Onno: Remade in Moskou'. Hierin laten onder andere dansende zeecontainers je een uur en een kwartier lang verbazen. Naast Dogtroep kun je cultuurshoppen met de voorstellingen Kung Fu, Lieber Gorilla en lachen met Freshwagon. Dit is stand-up comedy op zijn best met onder andere Howard Komroe, Jan Jaap van der Wal en dj Mel.

Het Over het IJ festival is er van 17 juli tot en met 11 augustus.

(toegevoegd:19-07-2001/11:53)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws