Winnen: kaarten Extrema festival

Partyscene Redactie | 18 juli 2001
headlines
Extrema organiseert deze zaterdag haar festival. Met een sterke programmering en de oeroude Extrema gezelligheid is de verwachting dat het een uitstekend feestje wordt. Partyscene geeft kaarten weg voor het festival. Wij pikken twee dj's voor je uit:

Sneak, koning van de filterdisco die zijn naam dankt aan zinjn graffiti verleden zal afsluiten op het future funk podium. Deze latino Amerikaan staat garant voor de nodige portie disco house zonder de housy ritmes te vergeten. Sneak stond al eerder in de chemistry en More en toonde daar aan niet alleen een getalenteerde producer te zijn. Uitstekende DJ met een geheel eigen stijl.

Silicone soul maakte dit voorjaar furore met het nummer 'right on 4 da darkness'. Deze twee (overigens jonge) DJ's stonden al eerder in de More en toonden daar aan naast een uitstekende platenkeuze ook over een strakke mixtechniek te beschikken. Zij staan op het festival van 15.30 tot 17.15. Mis dit niet!

Wij geven 5x2 kaarten weg, maar daar moet je wel wat voor doen. Het zijn immers dure felbegeerde kaarten.

"WELKE ENGELSE DJ DIE OP HET EXTREMA FESTIVAL OOK DIT JAAR GEPROGRAMMEERD IS, IS BIJ ONZE COLUMNIST MICK BOSKAMP KIND AAN HUIS?"

Stuur het antwoord onder vermelding van Extrema prijsvraag naar ons, en misschien sta jij zaterdag lekker te dansen onder het extrema zonnetje.

(toegevoegd:18-07-2001/14:08)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws