Weekend preview: Zoenen!

Partyscene Redactie | 18 juli 2001
headlines


Deze zondag is er voor het eerst zoenen! , een initiatief van de mensen achter de Calypso Tunes 'Verse geesten'. Calypso tunes in Rotterdam was een groot succes, de voorverkoop was binnen een dag uiterkocht. Nu gaan de heren van Verse geesten het dus in Amsterdam proberen. Gast van de eerste editie is Jeroen van Inkel.

De Verse Geesten zijn Camiel Vlasman, Ronald Molendijk en Kickel van Schaik, 3 mensen met verschillende achtergronden die gewoon tijdens een avond praten met ideeën kwamen om iets te gaan doen. Onze conclusie was dat er eigenlijk nergens meer een leuke plek in het uitgaansleven te vinden was, waar je een gezellige maar vooral persoonlijke sfeer voelt.
De commercialisering is toegeslagen, grote feesten met veel bezoekers en hoge entreeprijzen. De eerste tegenhanger hiervan was Calypso Tunes, een avond met maximaal 750 bezoekers en een entreeprijs van 20 gulden, waarvoor je veel entertainment , leuke cadeautjes, speciale optredens en bekende en iets minder bekende dj's krijgt. Tijd voor vernieuwing dus, en nu ook in Amsterdam. Elke derde zondag van de maand kan je van 20.00 tot 01.00 dansen in de More. Er gaat overigens ook een bus van Rotterdam naar Amsterdam, check De Verse Geesten site.

(toegevoegd:18-07-2001/12:21)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws