Dance Theatre dj-contest: 'O' Trophy 2001

Partyscene Redactie | 17 juli 2001
headlines


Op 7 september gaan de voorrondes van start, om spetterend af te sluiten op 22 september met de finale in Den Haag. Na de optredens van de finalisten zal Armin van Buuren plaats nemen achter de draaitafels.
Niet alleen de finale is het bezoeken waard, ook bij de voorrondes komen dj's uit binnen- en buitenland. Zo komt 7 september in de Arnhemse 'O' niemand minder dan hardhousemeester Tom Harding. Op 14 september zal Ferry Corsten optreden en tijdens de halve finale op 21 september zal resident Mark van Dale naast het jureren tevens een set van twee uur voor zijn rekening nemen. En de deelnemers van de eerste voorronde in Den Haag worden vergezeld door dj Promiss.
De hoofdprijs bestaat dit jaar uit 2000 gulden, een optreden van een half uur in Wessel van Diepen's 'Dance Department' op radio 538, en twee optrdens van een uur op zaterdag in de 'O' in Den Haag en Arnhem. De tweede prijswinnaar krijgt ook een draaibeurt op een zaterdag in de 'O' en een geldbedrag van 1250 gulden.
Winnaar van vorig jaar, dj Tommy, heeft dankzij de Trophy nu een residentie bij de 'O' in Arnhem en aanbiedingen in het dance-circuit gekregen.
Om mee te doen met de Trophy moeten deelnemers hun eigengemaakte tape van een half uur voor 20 augustus opsturen naar de 'O' in Den Haag. Uit alle inzendingen worden 24 deelnemers geselecteerd. Een deskundige jury, bestaande uit o.a. producers, managers, vetegenwoordigers van boekingskantoren en dj's, zal beslissen wie de uiteindelijke Trophy krijgt. Enkele juryleden zijn: dj's Mark van Dale, René en Promiss en Esther van Anna Agency.
Inschrijven voor de Trophy? Stuur je 30 minuten mix op naar: 'O' Dance Theatre Den Haag, Wijndaelerweg 3, 2554 BZ Den Haag.
Voorrondes en finale meemaken? Op 7 september komt Tom Harding in Arnhem en Promiss in Den Haag. Op 14 september is Ferry Corsten in Arnhem en Mark van Dale in Den Haag. Toegang: f 10.
Finale op 22 september met Armin van Buuren. Toegang: f 20.

(toegevoegd: 17-07-2001/14:40)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws