Winnen: kaarten 5 days off in de Melkweg

Partyscene Redactie | 16 juli 2001
headlines


We zijn van '10 days off' ieder jaar een ijzersterke programmering gewend, en ook bij 5 days off in de Melkweg staat de programmering als een huis. Wij zetten voor je de feiten op een rijtje.

Woensdag 18 juli
Sterke techno programmering met maar liefst twee live-acts. Daarnaast zal de grootmeester Luke Slater act-de-presence geven.

Donderdag 19 juli
Deep house met King Britt, met vocale ondersteuning van Rose. Daarnaast een DJ set van de heren van Silicone Soul die al maanden een enorme clubhit hebben met het nummer 'right on 4 da darkness'. Alsof dit nog niet genoeg is, staat ook Josh Wink op het programma. De Nederlandse inbreng komt van KC the funkaholic, Richard en Roog.

Vrijdag 20 juli
Gevarieerde line-up met Peshay en DJ Assault. Naast deze internationale bigshots staat het Nederlandse producersduo Chaos en L-Dopa.

Zaterdag 21 juli
Tijd voor Dance Arena. Met de volgende DJ's: L-Dopa, Mad Ed, SP en St. Paul. De melkweg staat in het teken van Asian breakbeats, latin electro, afro tech, celctic beats en Polka power.

Zondag 22 juli
Niemand minder dan Derrick May, Recloose, Stacey Pullen en de scandinavische house pionier Jori Hulkonnen. What can we say? Internationale top in de Melkweg.

VERSLAG
Partyscene doet verslag van '5 days off'. Kijk dus uit voor een volledig verslag van dit evenement.

WINNEN!
Wij geven maar liefst voor in totaal 5 dagen 30 kaarten weg voor 5 days off. Wil je kaarten winnen (en dat wil je natuurlijk!) geef dan antwoord op deze vraag:

"VAN WELK VLAAMS VOLKSFEEST IS TEN DAYS OFF (HET BELGISCHE MOEDERFESIVAL VAN 5 DAYS OFF) ONDERDEEL?"

Reacties naar de Partyscene redactie!

(toegevoegd:16-07-2001/15:31)


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws