Weekboek New York

Partyscene Redactie | 7 oktober 2001
headlines


Het was weer een drukke week hier in New York. Vorig weekend bezoek gehad van een vriend uit Atlanta die even met een truck in 17 uur naar NY kwam crossen.
Na de Yankees gezien te hebben, afgesproken in de Broome Street Bar in Soho. Erg gezellig. Vervolgens zijn we naar Le Souk gegaan. Een Marokkaans restaurant van een Franse kennis. Lekker gegeten en gedronken en omdat een van ons de eigenaar kende kregen we een grote waterpijp als dessert! Nee niet met de "NL-se" inhoud, maar een Marokkaans goedje.
Verder was het afgelopen week 4th of July dat hier groots gevierd wordt. Het was op woensdag dus gingen we op dinsdag uit. Na eerst een klein feestje bij iemand thuis allemaal naar The Evelyn Lounge in Upper West gegaan. Een leuke lounge waar ook gedanst kan worden met allerlei verschillende soorten muziek. Jammer dat als je al dronken bent nog meer geld uitgeeft en je dus $80 zo kwijt bent, maar ok! Woensdag na wat Margerita's in SouthWest NY, heel mooi vuurwerk gezien op de East River, wat elk jaar door Macy's wordt georganiseerd. Ongelofelijk wat groots! Afgelopen vrijdag weer uit geweest, eerst naar een Japans restaurant Bon 75 waar een vriend van me werkt. Erg lekker gegeten en daarna naar een country bar Yogi's genaamd! Was leuk om een keer zo'n echt Amerikaanse bar te zien, vrouwen dronken op de bar en country musi.! Helaas Manu Chao in Central Park gemist de dag erna, aankomende Zaterdag dan maar naar Basement Jaxx. Aankomende week ook wellicht naar Ian Pooley maar de donderdag erna zeker naar Dave Angel in de Centro-Fly.

(toegevoegd: 10-07-2001/11:11)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws