Partyreport: Speedfreax in de Now & Wow

Partyscene Redactie | 7 september 2001
headlines


Dranghekken bij de ingang, overvolle parkeerterreinen en geen kaarten in de voorverkoop. We schrijven: Speedfreax op zaterdag 7 juli in Now & Wow. Het kookpunt van de avond was verwacht in de Arena in Amsterdam bij Sensation, maar bij Now & Wow organiseerde Joost van Bellen een 2 step Speedfreax en dat werd een kookpunt. Lange rijen voor de deur geeft de organisatie schijnbaar een bevredigend gevoel.
Wij snappen echter niet waarom er nog steeds geen voorverkoop is voor dit evenement. Leek het bij de entree nog wel mee te vallen, eenmaal binnen in Ted's pretpaleis in Rotterdam bleek dat een overvol Now & Wow tijdens de zomermaanden een ernstig gebrek heeft: airconditioning.

In een stortbui van condensdruppels deden we een verwoeste poging om in de 2e zaal van het complex te komen. Met deze drukte toch goed voor een stif kwartiertje schuifelen. Het party gehalte was redelijk hoog en de beter uitgedoste partypeople hadden over het algemeen meer moeite gedaan om er goed uit te zien dan bij andere evenementen. In Wow (Speedfreax) was de sfeer uitstekend, de temperatuur absoluut boven de maat. Door de grote drukte werd het dansen een bijna onmogelijke opgaaf. Er werden door DJ Andy, v. Bellen en de uit Engeland gehaalde Pied Piper redelijke sets neergezet.
Sleutelwoorden voor deze Speedfreax waren echte 2step, hitte, drukte en een goede partysfeer. De aanhang van v. Bellen kregen waar ze voor kwamen en dat is uiteindelijk de bedoeling van Speedfreax.
Op naar 28 juli, dan staat speedfreax bij het "Over het IJ festival".

Tekst en foto: Michèl Jongmans

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws