North Sea Jazz bijna uitverkocht.

Partyscene Redactie | 7 september 2001
headlines


Zoals ieder jaar gaat het weer goed met de kaartverkoop rondom het North Sea Jazz festival. Er zijn alleen nog voor de zaterdag dagkaarten beschikbaar, de vrijdag en zondag zijn al reeds uitverkocht.
Overigens maakte de organisatie bekend dat Isaac Hayes niet zal verschijnen op het festival in Den Haag. Dit vanwege het feit dat Hayes zijn complete Europese tour heeft afgelast. Hij zal vervangen worden door: Jack Bruce & The Cuicoland Express featuring Vernon Reid (Living Colour) en Bernie Worrell (Parliament/Funkadelic).
Overigens heeft North Sea Jazz ondanks deze afzegging een ijzersterke programmering. Naast oude helden (Herbie Hancock, uiteraard Maceo Parker, Hans Dulfer en Toots Thielemans) staan er ook een aantal verrassende acts op het programma.

Zo zal Eryka Baduh op zondag in de programmering verschijnen en zullen ondermeer Jazzanova, Hefner, Gilles Peterson, Nathan Haines en (het op Drum Rhythm uitblinkende) Nederlandse Zuco 103 act de presence geven. Ook Guru's streetsoul aka Jazzmatazz en de Nederlandse hiphop band The Proov staan in de programmering. Je kan een recensie van een aantal van deze artiesten nalezen in de report van het Drum Rhythm festival. Partyscene zal overigens verslag voor je doen van het festival.
Wil je nog kaarten reserveren voor de zaterdag, wees er dan snel bij. Ze zijn te verkrijgen bij alle GWK offices. Een dagticket kost Fl. 105,-. Er zijn een aantal acts waar speciaal voor bijbetaald moet worden, Buena Vista social club en Eryka Baduh vallen hieronder.

(toegevoegd:09-07-2001/12:10)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws