Michiel's NY stories

Partyscene Redactie | 29 juni 2001
headlines


Daar ben ik weer, even terug van weggeweest, was in Savannah en Atlanta in Georgia.
Vorige week naar Centro Fly geweest, een erg mooie club waar GBH op het programma stond. GBH wat voor Great Brittish House staat klonk wel erg goed en we gingen er dus met hoge verwachtingen naar toe.
Het vreemde bij het feest was dat er 3 organisaties aan mee werkten. GBH, Centro-Fly en nog een andere. Dit maakte het een beetje rommelig want ik heb aan zeker 6 mensen gevraagd wie de dj's nou waren maar niemand kon me een antwoord geven. De muziek was niet zo heel 'great', het was nogal soft met iets teveel blije melodietjes, niet iets wat je bij Great Brittish House verwacht. Een travestiet en 2 zogenaamd exotische danseressen moesten het compleet maken maar ik ben toen maar even naar de beneden zaal gegaan waar Drum and Bass gedraaid werd.

Aangezien het beneden bomvol was en de muziek te hard stond toch maar weer naar boven waar een andere dj het over had genomen die het wel begrepen had. Goede, niet al te harde techno kwam uit de speakers en ik voelde me eindelijk op m'n gemak samen met de rest van de bezoekers die nu ook behoorlijk los begonnen te komen. Ook kwam ik in eens een bekende uit NL. tegen. Snap je toch nix van in een stad met rond de 10 miljoen inwoners een bekende uit NL. in een van de honderden clubs tegenkomen. Na een paar uurtjes goede muziek, mooie club weer naar huis gegaan.

Binnenkort weer naar de Centro-Fly omdat Dave Angel en Ian Pooley op het programma staan!

(toegevoegd:29-06-2001/10:22)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws