Amsterdams label genomineerd voor awards

Partyscene Redactie | 28 juni 2001
headlines


Het Muzik und Machine-congres, dat jaarlijks georganiseerd wordt, gaat vooraf aan de Love Parade in Berlijn. Het congres is een initiatief van Jeff Mills (wie kent ‘m niet?) en Dimitri Hegemann (Tresor). Op 19 juli worden de winnaars bekend gemaakt.
Waarom Delsin Records voor deze grote prijs genomineerd is, blijkt uit het succes van het kleine label. Sinds haar bestaan (1997) zijn er vijftien maxi-singles en een compilatie-cd uitgebracht. Van het Newworldaquarium komen twee tracks opnieuw uit op het gerenommeerde label Planet E, van Carl Craig. Het succes van Delsin blijkt ook uit de inhoud van platenkoffers. Kijk bijvoorbeeld maar eens in de bak van Jazzanova, Mixmaster Morris of Ian ‘O Brien. Dan zie je het Delsinlabel toch verdacht vaak voorbij schieten.

De toekomst ziet er dan ook rooskleurig uit, in het najaar komt Delsin met de eerste solo-albums. Future Beat Alliance, 154 en Aardvarck gaan dan het diepe in, gevolgd door albums van Optic Nerve (Keith Tucker), Peel Seamus en John Harvey.
Respect to Delsin!

(toegevoegd:27-06-2001/14:57)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws