Winnen: kaarten House Torhout

Partyscene Redactie | 25 juni 2001
headlines


House Torhout wordt georganiseerd door Kozzmozz, zo'n beetje de bekendste feestorganisatie van Belgie. Met maar liefst drie tenten en een hoofdpodium kan je op 30 juni en 1 juli gedurende twee dagen dansen op techno, house, tech-house, drum 'n bass, Elektro en progressive house. Opvallend is trouwens dat er gekozen is voor een behoorlijk buitenlandse line-up. Dit in contrast met de Nederlandse tegenhanger (en moeder der house festivals) Dancevalley.
Zaterdag 30 juni zullen ondermeer de Space DJz, Secret Cinema, Aphrodite, Ken Ishii, Justin Berkovi, Phuture 303, Bob Sinclar en Steve Rachmad te horen zijn.

Op 1 juli zullen onder andere Dave Angel, Speedy J., Jack de Marseille, 100% Isis, Tiesto en Remy naar Belgie komen. Prima line-up dus, kaarten kosten 1300 BEF voor 1 dag en 2000 BEF voor beide dagen. Ook is het mogelijk om op het festival terrein te camperen.
Partyscene geeft voor de echte house festival liefhebber kaarten weg. Geef antwoord op de volgende vraag en jij wint misschien wel een van de felbegeerde kaarten:

" Welke vijf Nederlandse DJ's zijn op het House Torhout festival te horen? "

Reagier hier!

(toegevoegd:25-06-2001/14:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws