Shine: open air dance festival Eindhoven

Partyscene Redactie | 25 juni 2001
headlines


Ook in Brabant is de zomer doorgebroken. Om niet achter te blijven bij de grote events zoals Dance Valley en het Drum Rhythm festival, heeft Eindhoven Shine. Het festival heeft slechts drie podia, dit om het geheel overzichtelijk te houden en de dj's en live-acts voor iedereen tot hun recht te laten komen.

Op het eerste podium wordt techno, techhouse, house, electro en twostep gedraaid. Dj's als VanBellen en Funk d'Void stampen hun beats hier de menigte in. De line-up belooft veel internationaal talent. Op het tweede podium wordt hiphop, drum&bass, reggae, latin groove en breakbeat gedraaid. Live komt o.a. Zuco 103 en een human beatboxing act. Naast de muziek worden er ook nog verschillende optredens gegeven, bijvoorbeeld een capoeira-demonstratie, graffiti-art en een breakdance-act. Het festival wordt afgesloten met een afterparty in de Effenaar.
Van 14:00 tot 01.00 kan je dus los in Brabant op het stadhuisplein in Eindhoven. Kaarten kosten 35 gulden in de voorverkoop en 45 gulden aan de deur.

(toegevoegd:25-06-2001/12:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws