Dj chaos op Ibiza

Partyscene Redactie | 22 juni 2001
headlines




De winterrust op Ibiza is voorbij. Vorige week gingen gerenommeerde top clubs als Privilige en Amnesia open en met het ontgrendelen van de deuren, zijn ook de eerste charters met dj’s en hun flightcases ingevlogen. De volgende roddels gaan nu al in de rondte.
Het schijnt, en dat hebben we uit betrouwbare bron vernomen, dat DJ Roog die in een week twee keer op en weer moest vliegen, na z’n eerste vlucht in de heilige veronderstelling was dat hij z’n ticket had weggegooid. Gelukkig bleek dat onder in Roog’s vuilniszak wel degelijk het retourticket te vinden was. Of de baliemedewerker van Iberia airlines haar neus ophaalde voor de ticket van Roog is onbekend.

Wat wel bekend is, is dat luchtvaartmaatschappij Iberia momenteel zucht onder een staking. Dit had tot gevolg dat MC Marxman en DJ Remy uren op Barcelona airport hebben moeten wachten tot ze verder konden vliegen naar Ibiza.
Inmiddels was Mark van Dale al gearriveerd maar zijn gereserveerde kamer in de speciale villa kon zijn goedkeuring niet wegdragen. Van Dale weigerde, zo luidt het verhaal, pertinent om zijn kamer in het luxueuze onderkomen te delen met iemand anders. Mark hecht blijkbaar zeer aan zijn privacy. Wie ook hoge eisen schijnt te stellen is Dimitri. De ‘grand old man’ van de Nederlandse dancescene, ontdekte bij aankomst op Ibiza dat hij een villa zonder zwembad toegewezen had gekregen. Dimitri is een man met grote behoefte aan verkoeling. Wij hopen voor hem dat er een flinke bries staat aan de stranden van Ibiza.

Ook Dave Angel stelt zo zijn eisen. De Engelsman ziet het heel eenvoudig. Hij wil best komen draaien op Ibiza maar dan alleen als hij via een directe vlucht naar het eiland kan vliegen. Klein probleempje: er bestaan geen directe vluchten naar Ibiza. De clubeigenaren op Ibiza overwegen nu wellicht een privé-jet voor Dave te regelen. Meer dj chaos op Ibiza zal deze zomermaanden ongetwijfeld volgen.

(toegevoegd:22-06-2001/17:28)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws