The Guestlist: Future @ Nighttown

Partyscene Redactie | 21 juni 2001
headlines


Een bijzondere avond dus. En wat het nog specialer maakt is dat op deze Future avond in Nighttown iedere bezoeker kans maakt op een reis naar Ibiza. Wie een kaartje koopt kan deze inruilen voor een loterijticket. In de loop van de avond (om 3.30 in de mainhall) zal de winnaar getrokken en bekend worden gemaakt. De reis naar Ibiza is inclusief vlucht, hotel, gastenlijstplekken en een vipbehandeling voor Amnesia en Eden.
Aanleiding voor het speciale feestje is de officiële lancering van de nieuwe Michel de Hey website. Op de site is alles te vinden over deze mateloos populaire dj. Naast bio’s en agenda info, kun je ook wekelijks de Hey’s favoriete platen van dat moment terugvinden.
Tweede reden voor deze Future avond extra-ordinaire is de presentatie van de nieuwe Dancevalley on Ibiza cd. Gemixt door... Michel de Hey. Dj’s op Future in de Mainhall zijn naast de Hey, Jay Samuel, Brenda Russel (UK) en Literon (live). In de Basement draaien Mar–t, Chord Symbols en Dimitri. Wij mogen 3 x 2 plekken op de gastenlijst weggeven. Dat de meest snelle moge winnen!

(toegevoegd: 21-06-2001/11:32)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws