More in club More

Partyscene Redactie | 20 juni 2001
headlines


De eerste donderdag van de maand is voor Slipstream, een avond gericht op de liefhebbers van house met Soul. De tweede donderdag wordt gehost door Touch, waar voornamelijk progressive zal worden gedraaid. DJ's zijn onder andere Per, Bas & Ram. De derde donderdag van de maand is voor Nova, waar de huis-dj's van de Supperclub Roelove 74 en Jurr de bezoeker trakteren op een stevige portie deep house.
Progress @ More belooft elke laatste donderdag van de maand een gevarieerde avond te worden. De muziek zal verzorgd worden door resident DJ Martyn Verdonk en een bekende internationale gast DJ. Zo staan er onder meer Circulation en Nathan Coles op het programma.

Maar er is meer. Boven de More is er een nieuw restaurant geopend, Nomads. Van 20.00 tot 03.00 kan je daar rustig een hapje eten. Nomads laat zich inspireren door de Arabische Nomadencultuur. Het interieur -is een ontwerp van het toonaangevende designbureau Concrete. Er zijn overigens bijzondere openingstijden (van acht uur 's avonds tot drie uur 's nachts). Laat een hapje eten kan dus.
Nomads serveert dagelijks vanaf 20.00 uur een wisselend menu bestaande uit authentiek Arabische gerechten. Tussen 23.00 en 03.00 uur kan men keuze maken van uit een kleine kaart. Onder leiding van chefkok Qadeer Rehmani presenteert NOMADS de Arabische traditie voor een nieuwsgierig Westers publiek. “East meets West".

(toegevoegd:20-06-2001/12:38)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws