Site van de Week: De Hey gaat online

Partyscene Redactie | 6 december 2001
headlines


Michel de Hey is al jaren een zeer constante naam in de Nederlandse dancescene. Hij heeft zijn eigen, vaste Future clubavond in de Rotterdamse Nighttown, produceert met Secret Cinema en draait daarnaast op vele plekken in binnen- en buitenland.
Om aan de vraag van z’n vele fans te voldoen heeft Michel nu een nieuwe site laten bouwen waarop alle info te vinden is die je over de Tech-house man uit Rotterdam te weten wil komen.
Naast z’n persoonlijke partyagenda, top 10 lijstjes, en beelden van optredens kun je uiteraard ook de biografie en discografie van Michel de Hey lezen. Het is de bedoeling dat de site wekelijks wordt geactualiseerd. 22 juni aanstaande zal de lancering van de website plaatsvinden tijdens Future in Nighttown. De line-up vermeld namen van Dinitri, Mar T, Brenda Russel, Literon LiveJAy Samuel en Chord Symbols. Gelijktijdig met de site wordt ook de nieuwe Dancevalley op Ibiza cd gereleased. Deze cd is gemixed door Michel de Hey. Twee vliegen in een klap, daar in Rotterdam binnenkort dus.

(toegevoegd: 12-06-2001/11:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws