DJ Rush doet waar hij goed in is op Awakenings

Partyscene Redactie | 6 juni 2001
headlines


Na twee succesvolle eerdere edities in de Now & Wow, vond 3 juni de derde Rotterdamse editie van Awakenings plaats. De thuishaven van Awakenings, de Gashouder op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam, is tot 2002 in renovatie. Het beloofde een goede avond te worden in de Now & Wow met onder meer sets van Surgeon, Mistress Barbara, Rush en Remy

Het voormalige pakhuis Now & Wow was vroeg vol met technofans. Vooral de Wow zou later op de avond de meeste drukte te verwerken krijgen. Desondanks was er voor het enthousiaste en open publiek, altijd wel ruimte om bij te komen. De avond zelf ademde een goed georganiseerde sfeer. De wc’s waren schoon en de garderobe goed geregeld. Minpuntje waren wel de kraampjes met fluoriserende spullen, wat een misplaatst commercieel sfeertje gaf.

In de Wow opende Jerome met een set, die het publiek goed opwarmde. Hierna verhoogde Surgeon het tempo en liet de Wow evenaarden met de gelijktijdige draaiende Remy in de Now. Surgeon stelde niet teleur en gaf een goede, technische set af. Aan het einde van Surgeon’s set stroomde de Wow vol, wachtend op de sets van Mistress Barbara en aansluitend Rush. Mistress Barbara was duidelijk in vorm en gaf met veel plezier een beukende set weg. Hoogtepunt van deze editie was echter publiekslieveling Rush die zijn status waar maakte door aansluitend een nog hardere set weg te geven.

In de andere zaal,de Now, werd op hoog niveau en afwisselend gedraaid door o.a Kenny Larkin en Remy. In de Wow kwamen weleens nog platen terug bij verschillende dj’s, niet in de Now. Opvallend waren de sets van Nick Rapacciola (Leftfield) met veel technohits en van Mr C. (voorheen The Shamen) die in stijl afsloot. Organisator Rocco kan tevreden zijn op het uitstapje Now & Wow. Het publiek zelf kan uitkijken naar het Awakenings Festival op 25 Augustus 2001 te Spaarnwoude.

Tekst: Alexander de Goeij
Foto Remy: Martin Sonneveldt ( Party on! )

(toegevoegd:06-06-2001/11:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws