Deep house op het Westergasterrein

Partyscene Redactie | 6 april 2001
headlines


Het was toch nog even zoeken naar de entree van de nieuwe Club de Ville waar Pizazz! tegenwoordig (naast de oude Club de Ville) zit. Het Westergasterrein blijft jammer genoeg behelpen maar dat kan men van de nieuwe ruimte niet zeggen. Er is meer ruimte, een mooi balkon en een ondergronds sfeertje ontbreekt ook zeker niet.
Een groot Buddha beeld was er ter decoratie boven de DJ set neergezet. Prima in orde, al bleef het wel bij deze ene decoratie. Maar de Pizazz! bezoeker komt gelukkig niet voor de decoraties maar voor een noodzakelijke portie deep house. Geen probleem, DJ en tevens organisator b-Art verzorgde een prima DJ set. Deze was deep, jazzy en zo nu en dan (en dit deed het erg goed bij de bezoekers) was er zelfs een bossa plaatje te herkennen.

Er stonden maar weinig mensen aan de kant toe te kijken, dansen was onvermijdelijk en het publiek was zeer enthousiast. Prima sfeer dus, al viel deze even weg na het live optreden van Ben Mitchell. Vocaal ondersteund door Billie Godfrey kwam deze live-act niet helemaal tot zijn recht. Muzikaal viel de avond dus even stil, maar gelukkig bleek ook Ben Mitchell na een aarzelend begin een prima DJ.
Het was lang druk in Club de Ville, met de gehele avond goedgeklede bezoekers en ook over het vrouwelijke gehalte viel niet te klagen. In juli is er opnieuw een Pizazz!

Gijs van der Togt

(toegevoegd:04-06-2001/10:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws