Sfeerbeheer does Miami @ Magic Minds

Partyscene Redactie | 29 mei 2001
headlines





De Flamingo’s zijn gelukkig in Artis gebleven, verder waren alle ingrediënten aanwezig voor een smaakvol en explosief Miami feest. De koks van Magicminds’ XP1 hadden alles uit de kast getrokken om een heerlijk diner op tafel te zetten. De avond werd muzikaal prima opgebouwd door Lounge Conjunction.
Na het diner werd het restaurant in een flash omgetoverd tot paradijs van de feestneuzen; de touwtjes waren in handen van DJ Victor Bakhuis. Deze frisse aanwinst voor Amsterdam wist in no time het publiek, wat toch aardig getafeld had, gretig te krijgen om de sfeer te maken.
Ondertussen stroomde het publiek binnen met supergestylde Tony Montana’s en Elvira’s die konden kiezen om meteen in XP1 het dak eraf te duwen of eerst even te acclimatiseren in het gemiamiriseerde XP2. Onder het genot van heerlijke cocktails kon je genieten van lekkere sets van Monte la Rue en Ramses. Gelukkig konden mijn ogen ook nog even tijd vrijmaken om te kijken naar het VJ scherm waar beelden van Tony Montana grappig werden afgewisseld door Flamingo’s, golven en andere Miami sfeer loops.
Vanaf het balkon in XP1 zag ik hoe DJ Marnix de temperaturen liet stijgen tot ongekende hoogten; iets wat trouwens niet ongewoon is op feesten waar hij achter de tafels staat…ik kreeg ineens een flashback van het vorige Sfeerbeheer feest waar FabG (producer van Superfunk) samen met Marnix de zaal lieten ontploffen met explosief gemixte platen.
Ook deze keer werd de avond waardig afgesloten. Het duurde nog even voordat iedereen besefte dat het feest echt afgelopen was. Ik kan alleen nog zeggen:

Sfeerbeheer tot de volgende keer...

(reacties op het feest of informatie over het volgende Sfeerbeheer: info@partyscene.nl)

(toegevoegd: 29-05-2001/13:03)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws