Partyreport: Silly Sessions @ Nighttown

Partyscene Redactie | 24 mei 2001
headlines




Nog moe van het MAW feestgebeuren van de nacht ervoor, wederom in het Rotterdamse Nighttown (ik ken nu echt iedere hoek en gat in die tent na al die feesten daar de laatste tijd) togen we richting Kruiskade.
Hmmm, niet eens een rij voor de deur? Verrassend, want uit het Sexy Symphoniespartyreport en via een telefonische dubbelcheck via ‘onze man in Amsterdam’ begrepen we dat Sexy Symphonies @ Escape gezellig én erg druk was op vrijdag. De foto’s op mespot.nl zagen er in elk geval erg uitnodigend uit. Afijn, Pumpin' Progressive Sounds van Michel de Heij stond op het programma, evenals dj Stef en als bijzondere gast dj Slacker, overgevlogen vanuit de UK. Saai zou het dus zeker niet worden!
Zo druk als op vrijdag was het zeker niet, maar de zaal was mooi aangekleed en het publiek was gevarieerder. Was er tijdens MAW hier en daar nog sporadisch een gouden ketting of gymschoen te bespeuren, niets van dat alles tijdens dit gezellige Silliesfeestje. Het merendeel van de aanwezigen bestond uit goed geklede, trendy en hippe mensen. Zou het iets te maken hebben met het feit dat het oorspronkelijk Haagse en nu hoofdstedelijke Silly Symphonies een dag ervóór de afsluiting van de presentatie van ‘entertaimment experts network’ vierde en in het kielzog daarvan de ‘hippie chicks’ naar Rotjeknor waren gekomen?
De muziek was goed en sfeervol. Michel de Hey’s set viel in positieve zin op: bijna iedereen kreeg hij op de dansvloer. Nog even een dansje gewaagd met Jeroen Verheij -nog bedankt voor de groene (!) breezer - en kijk: daar hadden we ook Martin Sonneveldt die lekker stond te swingen op De Heij’s pompende progressieve geluiden. Overigens, de foto’s die je naast dit artikel ziet staan heeft hij gemaakt. Dat moest ik even specifiek van hem vertellen. Evenals de daags ervoor gehouden Sillieseditie waren ook nu weer aanwezig Jorgos en Nicole, die tot grote vreugde van alle mannelijke aanwezigen meteen maar een paar zitsessies op het podium voor haar rekening nam. Kortom: het was een leuke en geslaagde avond, maar een toppertje was het zeker niet. Volgende keer beter, Sillies!

(toegevoegd: 24-05-2001:10.00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws