Winnen: Speedfreax @ Club de Ville

Partyscene Redactie | 23 mei 2001
headlines


Koningin van Pop en Meesteres van de Zelf-her-uitvinding, Madonna, deed het een half jaar geleden al. Heur bevallige gestalte gestoken in cowboyboots stond ze vrolijk stof te happen op één of andere Yankee-Doolittle prairie. En dan is het gewoon afwachten wanneer de trend doordruppelt naar andere geledingen. [PIC1]
Speedfreax zou Speedfreax niet zijn als ze dit niet zouden oppikken om het binnenstebuiten te keren en er hun eigen draai aan te geven. Aakomende zaterdag zal onder de bezielende kreet "HiiiiiiiiHaaaaaaa"
in de OV Ruimte op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein (de nieuwe Club de Ville) een speciale Speedfreax editie plaatsvinden. De line-up vol studs vermeld de namen van DJ Wannabeastar & Miss B., DJ Lighter, en Vanbellen. Mc Vin-E verzorgt de vocalen. OO-Kaap zal voor het eerst zijn beaming kunsten, van muur tot muur, vertonen op een Speedfreax feest. Dresscode is uiteraard denim minded. Zonder spijkerbroek, geen Speedfreax bezoek. Kaartjes kosten in de voorverkoop fl. 60,-. Maar goed, waarom lees je dit allemaal? Omdat wij van Speedfreax vier kaarten mogen weggeven! Geef antwoord op de volgende vraag:

"IN WELK JAAR WERD DE EERSTE SPIJKERBROEK GEMAAKT?"

Antwoorden hier.

(toegevoegd: 23-05-2001/11:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws