Inschrijving Red Bull Music Academy

Partyscene Redactie | 21 mei 2001
headlines


De Red Bull Music Academy in september is een serieuze, twee weken durende opleiding waarbij je in een internationale omgeving met dj's uit 25 verschillende landen ervaringen deelt en les krijgt van de grote namen uit de dancescene.
Op de site van de Red Bull Music Academy kun je het inachrijfformulier en aanvullende informatie vinden. Om je een indruk te geven van wat je kunt verwachten hier een kort fragment uit het dagboek van dj Dame, die vorig jaar geselecteerd was om naar Dublin te gaan. Van haar verblijf hield ze een dagboek bij.

Do. 13-07-2000

Dj Dame:

"Ik smeer hem, vanavond draai ik in Hogans. Ik zoek rustig wat plaatjes uit in de studio en kan zowat niet meer op mijn benen staan.
Ik bevind me in de perfecte draai toestand, moe maar scherp.
Fijne mensen toch die Ieren, je zet een plaat op en ze doen net of je heel wat bent, als ik klaar ben ben ik zelf ook heel tevreden.
Cristian Vogel komt naar me toe ‘Ik hou van de muziek die je draaide, vrolijk met veel melodie, als je de volgende keer nou ook wat vrolijker kijkt is het perfect…..

Onze laatste avond gaan we in ‘The Pod” door brengen. Rond drie uur gaan we naar het huis van Tonie (eigenaar van The Pod) en zijn vriend, de draaitafels staan klaar, het feest gaat verder. We zijn allemaal in een het is bijna voorbij stemming en dansen als gekken.

Om 7.00u lopen Marko, Alex, Jamie en ik naar huis, hoe vaak hebben jullie de zon op zien komen in Dublin vraag ik, ze kijken me aan met een BIG, BIG smile, elke dag dat we in deze stad waren……."

(toegevoegd: 21-05-2001/15:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws